επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

547

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας και καλή σταδιοδρομία στους φοιτητές πλέον και στους…γονείς που θα πληρώνουν. Βγήκαν οι βάσεις, έχουμε πλέον το γνωστό ξεσήκωμα της φοιτητικής ζωής, των ωραιότερων χρόνων της ζωής ενός ανθρώπου.

ΜΕΓΑΛΟ πράγμα έτσι κι αλλιώς να συνεχίζεις να μαθαίνεις. Κάθε προσθήκη στην αληθινή γνώση είναι προσθήκη στην ανθρώπινη δύναμη, έλεγε ένας κορυφαίος Αμερικάνος διανοητής και δεν είχε άδικο.

ΣΗΜΕΡΑ είναι και η επέτειος της 25ης Αυγούστου για το Ηράκλειο, μεγάλη μέρα και για την Κρήτη. Άλλαξε η ιστορία. Ελπίζω ότι θα διαβάσουμε ένα καλό ιστορικό θέμα στην «Πατρίδα».

ΟΤΑΝ μια Νίνα Κασιμάτη λέει ότι ο Αρκάς είναι σκιτσογράφος που νοσταλγεί τη χούντα, τότε πραγματικά καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα είναι χειρότερα από ό,τι νομίζεις σε αυτή τη χώρα.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ότι ο νέος εχθρός του έθνους είναι ο… Αρκάς. Τι να πω;

ΟΔΟΣ Μητσοτάκη η μικρή Κνωσού; Και με 5-4 στο τέταρτο διαμέρισμα; Βρε πως γράφεται η ιστορία σε αυτή την πόλη! Δύσκολοι καιροί για την ιστορία…η οποία δυστυχώς γράφεται… fake.

ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση πάντως η Μητσοτάκη θα… αρχίζει μαζί με την Ανδρέα Παπανδρέου και θα…τέμνεται από τη Γεωργίου Παπανδρέου! Σατανικό!

ΜΗΠΩΣ η χιουμοριστική ιδέα που διάβασα να γίνει η Παπανδρέου και Μητσοτάκη ώστε να επέλθει η μετά θάνατον συμφιλίωση θα ήταν καλύτερη λύση;

ΟΛΟΙ ψάχνονται να βρουν τι θα πει στη ΔΕΘ ο Τσίπρας. Εχει τόσο ενδιαφέρον; Έχει πει κι άλλα, γίνανε; Το σημαντικό είναι τι θα κάνει με τους…υπουργούς του τώρα που έχει στηλώσει τα πόδια ο Τσακαλώτος.

ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, έπεται Ανδρουλάκης και Θεοδωράκης στη Δημοκρατική Συμπαράταξη. Θα μαζευτούν 5-6 αρχηγοί! Αυτό έχει τα θετικά του.

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ είναι, πώς είναι δυνατόν σε αυτό τον φορέα να εκλεγεί πρώτα ο αρχηγός και μετά να βρει το πολιτικό του στίγμα! Είναι λογικό αυτό;

ΑΡΧΙΚΑ κυκλοφόρησε η είδηση από το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πως «μόνο 8 από τα 27 κράτη της ΕΕ συμμετείχαν στο συνέδριο που διοργάνωσε η Εσθονική Προεδρία αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων των ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων», δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις αφού τελικά ήταν 19 τα κράτη…Την είδηση αναπαρήγαγαν όλες οι μεγάλες ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει