Μεγάλη μπάζα στο θαλάσσιο πάρκο

890

Στις 140 χιλιάδες ευρώ ανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η «λεία» των δραστών οι οποίοι διέρρηξαν τα γραφεία θαλάσσιου πάρκου στην περιοχή της Χερσονήσου.

Όπως έχει ήδη γράψει η «Π» από το περασμένο Σάββατο, η κλοπή εκτιμάται ότι έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και έγινε αντιληπτή λίγες ώρες μετά όταν υπάλληλοι και ιδιοκτήτες πήγαν στον χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες κινήθηκαν από την κάτω πλευρά της επιχείρησης και αφού έκοψαν τα συρματοπλέγματα μπήκαν στους χώρους του θαλάσσιου πάρκου αναψυχής. Στους εσωτερικούς χώρους κατάφεραν να εισβάλουν αφού παραβίασαν δύο πόρτες, ενώ αστυνομικοί πιστεύουν ότι η άνεση που κινήθηκαν στον χώρο και οι στοχευμένες ενέργειές τους, μαρτυρούν ότι ήξεραν που θα βρουν αυτό που ψάχνουν.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ασχολήθηκαν καν με τον χώρο όπου είναι το ταμείο, αλλά πήγαν σε συγκεκριμένο γραφείο όπου άνοιξαν δύο συρτάρια μέσα στα οποία βρίσκονταν τα χρήματα.

Οι «ποντικοί» ήξεραν επίσης ποθα βρουν το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος των καμερών, το οποίο το έσπασαν, ενώ πήραν μαζί τους ένα δεύτερο. Φθορές προκάλεσαν επίσης και σε κάμερες.