επι… ΚΡΗΤΙΚΑ

176

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας! Ούτε να το δεχτώ, παρακαλώ, ότι ο Αύγουστος φέρνει χειμώνα! Και καμιά μπόρα και καμιά βροχή δεν μπορεί να χαλάσει του Έλληνος τη ραστώνη. Συμπάσχω με τον λαό που ακόμη κάνει τα μπάνια του- όσο και αν ορισμένοι προσπαθούν να τα χαλάσουν!

ΚΙ ΕΣΥ Αύγουστε; Μην συμμετέχεις σε αυτό το παιχνιδάκι που έχουν ξεκινήσει οι πολιτικοί!

ΑΥΤΟ το ιστορικό «ε, να μην χαλάσουμε και τα μπάνια του λαού!», το είχε πει ο Ανδρέας Παπανδρέου, με τη μοναδική του ικανότητα να «πιάνει» το…μήνυμα κοινωνίας, όταν είχε ερωτηθεί στη δεκαετία του ‘80 αν σκόπευε να προκηρύξει εκλογές μέσα στο καλοκαίρι. Και ήταν σε όλα του έτσι…

ΜΕΣΑ σε 48 ώρες χάσαμε 4 νέους ανθρώπους. Από πνιγμό και από τροχαίο. Πού θα πάει αυτό το πράγμα; Πού θα σταματήσει η αυτοκαταστροφή μας;

ΠΟΣΟ μπορεί να έτρεχε αυτός ο τύπος που παρέσυρε και σκότωσε τους δύο νέους φοιτητές; Πόσο… μπορεί να είναι κάθε τύπος που πιάνει ένα τιμόνι;

ΠΑΝΤΩΣ το γελάκι του Τσίπρα μπορεί και να μην είναι τόσο μα τόσο…κακό. Τον έπιασε ο φακός, είναι κι αυτός πιο…αληθινός με τον εαυτό του και τους άλλους. Τι να κάνει; Να κατεβάζει τις… μουτράκλες; Για να δείξει ότι στενοχωριέται; Ε, αφού δεν στενοχωριέται!

ΑΣΕ που μπορεί να πήρε τον Καραμανλή και να του είπε: Κώστα, την πάτησες! Εμείς κάψαμε πιο πολλά!

ΑΥΤΟΣ ο Πεταλωτής δήλωσε: Τι θα γινόταν αν επί Παπανδρέου καιγόταν το σύμπαν και ο πρωθυπουργός ήταν αγνοούμενος… Ό,τι έγινε και επί Τσίπρα. Χαμός!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ βρε κύριοι; Δεν σας έφτανε ο Αλέξης που βρέθηκε, θέλετε να…εμφανιστεί και ο Καμμένος στα…καμένα; Πόσους μπορεί να βρει ένας άγιος Φανούριος; Είπαμε ότι κάνει θαύματα, αλλά όχι κι έτσι!

ΒΡΕ ΜΑΝΙΑ οι πολιτικοί να έχουν διαφυλάξει για τον εαυτό τους τον καλύτερο ρόλο, του οσίου, αγίου και θεοπάτορος…

ΕΚΛΕΙΣΕ την καριέρα του ο Γιουσέιν Μπολτ. Και είναι ο μόνος αθλητής στίβου το 2017 στη λίστα του Forbes με τους υψηλότερα αμειβόμενους αθλητές, έχοντας κέρδη 10 φορές περισσότερα από ό,τι άλλοι πρωταθλητές, όπως ο Βρετανός Μο Φάρα, το απόλυτο αστέρι της μέσης απόστασης. Έφτασε (ο Μπολτ) να βγάζει 30 εκατομμύρια τον χρόνο, πάνω από 155 εκατομμύρια όσα χρόνια βρέθηκε στην κορυφή. Πα μαλ!

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει