Απειλεί με διαγραφή η ΕΠΟ  τον ΟΦΗ ’94, το Καμηλάρι και τον Βοζικάκη

ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ - «ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ

679

Μέρα εκλογών είναι αυτή που ξημέρωσε στην ΕΠΟ, ωστόσο η διενέργειά τους ή όχι θα κριθεί ελάχιστα λεπτά πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης! Κι αυτό γιατί στις 9 το πρωί θα συζητηθεί από το Πρωτοδικείο Αθηνών η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν ο ΟΦΗ ’94 και η ΑΕ Καμηλαρίου μέσω των εκπροσώπων τους κ. Τζώρτζογλου, Βοζικάκη αντίστοιχα, με την οποία ζητούν έκδοση προσωρινής διαταγής για την ακύρωση των εκλογών.

Χθες βράδυ πάντως η ΠΔΕ της ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απειλεί με διαγραφή τον ΟΦΗ ’94, το Καμηλάρι και τον κ. Βοζικάκη, εφόσον δεν αποσύρουν την προσφυγή τους μέχρι σήμερα στις 9 το πρωί. Η ΕΠΟ κρίνει ότι η ενέργειά τους αποτελεί ευθεία παραβίαση του αυτοδιοίκητου, καθώς η προσφυγή θα έπρεπε να γίνει στα αρμόδια αθλητικά δικαστήρια και όχι στα πολιτικά. Απαντώντας στην ανακοίνωση της ΕΠΟ ο γραμματέας του ΟΦΗ ’94 Γιάννης Κουτεντάκης τόνισε ότι η προσφυγή δεν στερείται νομιμότητας και μπορεί να αποσυρθεί μόνο εφόσον διαγραφούν από την ΕΠΟ τα χρέη των σωματείων όλης της χώρας.Ουσιαστικά, δηλαδή, διεμήνυσε ότι δεν υπάρχει πρόθεση από την πλευρά του ΟΦΗ ‘94 να αποσύρει την προσφυγή.

 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου που έγινε αποδέκτης σφοδρότατων επιθέσεων, κυρίως από το διαδίκτυο, για την προσπάθεια αναβολής των αρχαιρεσιών, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM της Θεσσαλονίκης, ξεκαθάρισε ότι δεν υποκινείται από κανέναν μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Δεν αμφιβάλλω για το ήθος και την τιμιότητα του κ. Γραμμένου, αλλά έπρεπε να τα αλλάξει αυτά που υποσχέθηκε σε συνοδοιπόρους του, όπως ο κ. Χατζηαποστόλου και να γίνουν όλα σωστά.

Δεν με έβαλε κανένας Μαρινάκης να κάνω την προσφυγή, μόνος μου την κατέθεσα στο δικαστήριο. Θα φανεί εάν έχω δίκιο».

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Καμιά σχέση»

Με χθεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την προσφυγή ακύρωσης των εκλογών της ΕΠΟ. Η διευκρίνιση κρίθηκε απαραίτητη λόγω της ανάμιξης του ΟΦΗ ’94 στην όλη υπόθεση. “Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης, θα ήθελε να διευκρινίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την προσφυγή που έχει καταθέσει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, για την εγκυρότητα των εκλογών της ΕΠΟ.

Τον Νίκο Τζώρτζογλου τον σεβόμαστε και τον εκτιμούμε, είναι φίλος μας και δίνει τον αγώνα του για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η ενέργειΆ του αυτή είναι εντελώς προσωπική και αφορά αποκλειστικά τον ίδιο και το σωματείο του ΟΦΗ’ 94. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ούτε ενημέρωση είχε για αυτήν την ενέργεια ούτε έχει καμία σχέση με αυτήν.

Η θέση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι όλοι θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη το εγώ και να προτάξουμε το εμείς, για το καλό του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει