Χωρίς Τοράλ, αλλά ίσως με Νέιρα κόντρα σε ΑΕΚ

ΞΑΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ

123

Χωρίς τον Τοράλ αλλά ενδεχομένως με τον Νέιρα για πρώτη φορά στην αποστολή μετά από 2 μήνες θα πάει ο ΟΦΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ που θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη  στις 20:00 στην «Αγιά Σοφιά».

  • Ο Γιον Τοράλ βρίσκεται για μια ακόμα φορά στα πιτς μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της Σαββατιάτικης  αναμέτρησης.  Ο Ισπανός  ο οποίος βγήκε από το ματς στο 25΄  και από την στιγμή εκείνη ο ΟΦΗ κατέβασε τους διακόπτες,  θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος.
  • Αντίθετα, ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται για τον Νέιρα ο οποίος χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά χθες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.
  • Αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ιωνικό, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι σε μικρούς χώρους.
  •  Ο Τσιλιανίδης συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Γιαννούλη να κάνει θεραπεία ενώ Σηφάκης δεν προπονήθηκε.
  •  Ο Μπαλογιάννης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και τις επόμενες ημέρες η τεχνική ηγεσία θα αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει