ΠΑΤΡΙΣ :: Ελλάδα/Κόσμος :: Προεκτάσεις :: Εμφάνιση άρθρου
Εθνικά Νέα Στην Ευρώπη Στον Κόσμο Προεκτάσεις Έρευνες
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Φαιδρά Πορτοκαλέα

Του Μιχάλη Τζανάκη*

Σε μια ευημερούσα και «ανοιχτόμυαλη» κοινωνία είναι απολύτως φυσικό οι συγγραφείς-λογοτέχνες να ερίζουν ή να επαίρονται -ως επιβήτορες ενώ κάποιοι άλλοι για την ομοφυλοφιλία τους.

Επίσης σε μια χώρα που το βιοτικό επίπεδο βρίσκεται στο «ζενίθ» είναι φαίνεται εύλογο να βερύκιο-δημοσιογραφούν πουλώντας «τρελίτσα» γραφικοί τυπάκοι, οι οποίοι μετά το σχολιασμό της «πληρωμένης» δημοσκόπησης τα «χώνουν» στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, που αντί προγραμματικών δηλώσεων, μας ενημέρωσε αρμοδίως για τους χιλιάδες …εραστές του και τον «επαγγελματισμό» του στο συγκεκριμένο «σπορ ».

Κάπου εκεί, μέσα στην ευωχία και την τρυφή μας, πληροφορούμαστε πως κλασικός τύπος πασόκου βουλευτή, έπαιρνε έγγραφα υψίστης ασφαλείας, τα οποία χρησιμοποιούσε για λόγους καθαρά… «πατριωτικούς», όπως άκρως πειστικά μας ενημέρωσε. Ωστόσο εκρίθη «ένοχος» μεν, μη προφυλακιστέος δε, αφού αφέθηκε ελεύθερος έναντι του ευτελούς ποσού του 1.000.000 ευρώ, τα οποία δεν κατέβαλε μεν, αλλά και δεν συνελήφθη δε.

Στην ίδια χώρα αναμένουμε μετά βαΐων και κλάδων την καγκελάριο, για να ανακοινωθεί επισήμως το πλεόνασμα, ενώ έχουμε ήδη τον πρόεδρο της ίδιας χώρας-εταίρου που συνεχάρη μεν το Γλέζο, αλλά δήλωσε «αναρμόδιος» για τα υπόλοιπα. «Ευτυχώς» στην ίδια χώρα απαιτούν τις «αποζημιώσεις» των ναζιστών, νεόκοποι εγχώριοι ναζί, αφού ως γνωστόν στη συγκεκριμένη χώρα «είσαι ό,τι δηλώσεις».

Στα πλαίσια δε του «πλουραλισμού» και του εκμοντερνισμού γνωστός δημοσιογράφος που κάνει κόμμα, αλλά δεν πάει στην ευρωβουλή, γιατί δεν ξέρει ξένες γλώσσες, μας καθησύχασε και μας «φώτισε» επιπλέον για τον ιδεολογικό προσανατολισμό του «ποταμού», αφού-λέει- «κλέβει» στοιχεία από την αριστερά και το φιλελευθερισμό. Προφανώς χρησιμοποίησε το ρήμα «κλέβω» για τον προοδευτικο-φιλελευθερισμό εν Ελλάδι ομιλώντας συνειρμικά και έχοντας κάτι υπόψη του ο συμπαθής δημοσιογράφος.

Τώρα που καταλάγιασε ο κουρνιαχτός του καρνάβαλου, με μόλις 60 κρούσματα ημι-κωματοειδούς μέθης στο αγαπημένο Ρέθυμνο, καιρός ν’ ασχοληθούμε με τα «σοβαρά» θέματα. Λίγο κρασί, λίγο …ποτάμι, και τ’ αγόρι μου (μόνο μην πάρει χαμπάρι ο… Βερύκιος!!!)

istor.tzanakis@gmail.com

* Ο Μιχάλης Τζανάκης είναι φιλόλογος

Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
12/3/2014

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions