ΠΑΤΡΙΣ :: Αθλητισμός :: Ποδόσφαιρο :: Α' Εθνική :: Εμφάνιση άρθρου
Ποδόσφαιρο Μπάσκετ Άλλα Σπορ Στήλες Ολυμπιακοί Αγώνες Έρευνες Επιστολές
  Α' Εθνική    B' Εθνική    Γ' Εθνική    Περιφερειακό    Τοπικό 
Περιεχόμενα
 Κρήτη
 Ελλάδα/Κόσμος
 Αθλητισμός
 Πολιτισμός & Διασκέδαση
 Επιστήμη & Τεχνολογία
 Εκπαίδευση
 Οικονομία
 Ύπαιθρος
 Προεκτάσεις
 Πληροφορίες
 Υπηρεσίες
 Αφιερώματα
 Ιστορίες με... ουρά
Ψηφοφορία
Ποια είναι η κυριότερη αιτία για την πτώση του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και την «εξαφάνιση» του από τις επαγγελματικές κατηγορίες;
Η κακή διαχείριση από πλευράς διοικήσεων των ΠΑΕ και η μη αξιοποίηση των ταλέντων των ομάδων.
Η γενικότερη οικονομική κρίση
Η έλλειψη στήριξης από την τοπική κοινωνία
Η ανεπάρκεια ποδοσφαιρικού δυναμικού σε επίπεδο παικτών, προπονητών και παραγόντων.


Θα προσπαθήσουμε όλοι για κάτι καλύτερο
Ο ΜΑΝΟΛΗΣ ΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ “Π” ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ο Μανόλης Ρουμπάκης είναι από τα βασικά στελέχη του ΟΦΗ, τη φανέλα του οποίου φόρεσε την περίοδο 2001-02 και είχε 4 συμμετοχές.

Συνολικά στην Α’ Εθνική έχει 134 συμμετοχές με τον ΟΦΗ με 4 γκολ στο ενεργητικό του. Κατά την λήξασα ποδοσφαιρική περίοδο είχε 25 συμμετοχές. Η εμπειρία του είναι, κατόπιν όλων αυτών, μεγάλη και επομένως οι απόψεις του έχουν βαρύτητα.

Για να έχει καλή πορεία μια ομάδα στο πρωτάθλημα θα πρέπει εκτός όλων των άλλων να κάνει και καλή προετοιμασία. Τι έγινε, λοιπόν, στη Γερμανία; “Δεν θα πω, όπως συνηθίζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές “μικρών” κυρίως ομάδων, ότι κάναμε την καλύτερη προετοιμασία σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Ήταν μια προετοιμασία όπως οι άλλες. Δουλέψαμε όλοι σκληρά και τώρα περιμένουμε να κριθούμε στο πρωτάθλημα”. Η ομάδα έχει νέο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να εφαρμόσει διαφορετικό σύστημα από αυτό με το οποίο αγωνιζόσασταν, έχει αφομοιωθεί ή όχι; “Έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω σ’ αυτό και συγκεκριμένα στο 4-2-3-1 και αν τελικά εφαρμοσθεί δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Πάντως δεν αποκλείεται να παίξουμε και το 4-4-2. Όλα αυτά θα εξαρτηθούν από το πώς θα διαμορφωθεί τελικά το ρόστερ της ομάδας”. Κάθε πρωτάθλημα, χρονιά παρά χρονιά, έχει και τις δικές του ιδιαιτερότητες, τι θα έλεγες για το πρωτάθλημα της νέας περιόδου, το οποίο θ’ αρχίσει μετά από ένα 20ήμερο; “Κάθε πρωτάθλημα, της ίδιας βέβαια κατηγορίάς, έχει και το δικό του “χρώμα”, με ευκολίες και δυσκολίες. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή δεδομένου μάλιστα ότι όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλή πορεία, κάτι που θα εξαρτηθεί, κατά ένα μεγάλο ποσοστό και από εμάς. Θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι, όσοι αγωνίζονται να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Πρέπει να κάνουμε πανίσχυρη την έδρα μας και να παίρνουμε βαθμούς και από εκτός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα γίνουν κάποιες προσθήκες στην ομάδα και θα παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο κατά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο”.

Σε σχέση με πέρυσι πως είναι η ομάδα; “Ουσιαστικά είναι η ίδια ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαστε περισσότερο “δεμένοι’, αλλά αν πάρουμε και ένα σέντερ φορ θα είναι καλύτερα”. Δύσκολο το πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ποιά είναι η γνώμη του Μανόλη Ρουμπάκη επ’ αυτού; “Δεν δίνω σημασία σ’ αυτά. Εξάλλου θα παίξουμε όλα τα ματς. Δεν θέλω να πω ότι είναι δύσκολο γιατί μπορεί να κερδίσουμε τα πρώτα ματς και μετά θα λέμε ότι ήταν εύκολο; Δύσκολο θα ήταν αν για παράδειγμα είχαμε να παίξουμε στην έδρα μας με μία ισάξια ομάδα και χάναμε. Προσωπικά βλέπω μόνο το πόσους βαθμούς είναι μέσα στις δυνατότητές μας να πάρουμε στα πέντε με έξι παιχνίδια του πρωταθλήματος”. Εσύ πώς αισθάνεσαι και τι περιμένεις από τον εαυτό σου; “Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον ΟΦΗ και να βοηθηθώ. Όπου νομίζει ο προπονητής μου θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου”. Τι περιμένετε από τους φιλάθλους σας; “Η ατομική και ομαδική απόδοση ανεβαίνει όταν υπάρχει βοήθεια από τους φιλάθλους. Θέλουμε τους φιλάθλους μας και να ξέρουν ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους ικανοποιήσουμε”.

Προσοχή! Αυτό το άρθρο έχει συνέχειες ...
Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τα παρακάτω links για να τις διαβάσετε.

Θα προσπαθήσουμε όλοι για κάτι καλύτερο
Ερχεται αύριο ο Δημούτσος
Στατιστικά Άρθρου
Αρθογράφος:
Πατρίς

Ημερομηνία δημοσίευσης:
7/8/2008

Εκτύπωσε Άρθρου
Εκτύπωση Άρθρου

Αποστολή με email
Αποστολή με email

Προσθήκη στα bookmarks
Προσθήκη στ' Αγαπημένα

ΕλαχιστοποίησηΑναζήτηση
Αναζήτηση στις ειδήσεις του patris.gr


Πνευματικά Δικαιώματα 1998 - 2002 © Εκδόσεις Α. Μυκωνιάτη Α.Ε.Αναφορά Προβλήματος | Όροι Χρήσης | Επικοινωνία | Ταυτότητα
Developed by WISE Advanced Solutions